Om Mig

Hvem er jeg ?


Charlotte Jakobsson,


En passioneret ildsjæl, der brænder for alt, der har at gøre med menneskers bevidstgørelse, udviklingsproces og udviklingspotentialer. Min opgave i livet er at guide, støtte og videregive mine egne erfaringer og redskaber –  så at mennesker tør udleve og virkeliggøre deres inderste behov.


Igennem mit virke som både lærer, personlig guide og mentor har jeg guidet og støttet et stort antal unge og voksne med personlige, sociale, og arbejdsmæssige problemer og udfordringer. Både individuelt og i grupper.

 

Er vant til at skabe tillid og åbenhed  i mine omgivelser og har undervejs hjulpet mange mennesker til at TURDE  og til at MESTRE forandring, udvikling og frigørelse i dem selv og deres  liv. 


Kunderne siger:


"Super engageret og kompetent !"

Hanne Pernille Lantow, Helsingør


" Stress var min grund til at starte hos Charlotte. Charlotte har givet mig redskaber, tilpasset lige præcis mig. Hun har en ganske særlig evne til at se mig, udfordre mig og være utroligkærlig hele vejen igennem forløbet.

Hun har åbnet døre i mit sind, både gamle og velkendte, men også nye og befriende. Min stress kom til udtryk fysisk i form af uforklarlige smerter, hudproblemer og udfordringer med vejrtrækningen. Psykisk var jeg temmelig nedbrudt. Uanset hvor kompleks din stress er, tal med nogen og her har Charlotte været en absolut superstjerne for mig. Hos Charlotte er der et safe space, opbakning og altid rart at være.

Det har været en gylden gaveat finde Charlotte, for dermed har jeg opnået noget yderst vigtigt,jeg har fundet mig selv.

Af hele mit hjerte : TAK. "

G.K. 43 år


" Charlotte gjorde et glimrende arbejde som coach og viste en dyb forståelse for mine udfordringer med angst. Hendes ekspertise og støttende tilgang skabte en tryg atmosfære gennem hele forløbet. De praktiske redskaber, hun introducerede, var afgørende og hjalp mig betydeligt med at håndtere udfordringerne i min hverdag. Jeg anbefaler hende varmt som coach. " Anders H" Kærlig, ærlig, glad coaching/træning med udfordrende tvist og skub og tryk som giver en masse klarheder. At lære om eget liv, om at eje eget liv og se muligheder, når du ved om hvordan. "Nothing comes from doing nothing" og med Charlottes humor og nærvær, så kommer de unge bare tilbage efter mere. Charlotte giver mod til at turde række efter stjernerne. "

Ellen Skou Andersen”Du var bare den helt rette til at hjælpe Emma videre.Vi har en meget glad pige her, der er fuld af mod til det hun nu skal og med en meget realistisk og gåpåmods agtig holdning til at klare opgaverne - også selv om hun er klar over, der er situationer, der kan blive lidt svære fremover. Du har gjort det helt rigtige for vores skønne datter . Tusinde tak for det !”

KH Annette Bjerg, Helsingør” ... 1000 tak for din fede måde at være på . Tak for de ting du har skrevet til mig. Det vil lige få mig tilbage på sporet når de gamle mønstre dukker op, stor hjælp at du har skrevet det til mig - er stadig lidt stolt og høj af oplevelsen 👍👏 ( og ja, jeg vil helt sikker overveje stærkt og få sådan en krops behandling, så der er noget jeg får sluppet )  har fuld tillid til Dig ❤️ stort knus herfra tak.

Kan kun varmt anbefale denne dejlige coaching kvinde Charlotte hun er det mest varme og tilstede menneske jeg kender. 

Hun har et eller andet over sig, der gør at hun skaber ro . Det er ikke kun unge hun er god til og skabe tillid til også andre aldre . Hun har et bred viden om mange facetter til livet . Den varmeste og kærligeste anbefalinger herfra. "

Heidi Lilli Olufsen ❤️  Helsingør


 " Charlotte har været en kæmpe hjælp for mig, der har døjet meget med angst for eksamen!
Jeg gik fra at gå til eksamen med våde øjne og svedige håndflader til at have en følelse af kontrol over eksamenssituationen og en rigtig god oplevelse med eksamen!

Charlotte har givet mig en masse fantastiske redskaber, som jeg kan bruge til at berolige mig selv i en eksamenssituation! Disse hjalp mig op på et 12-tal til eksamen!!

...Charlotte er en fantastisk person og helt vildt dygtig! "

Sille B. Gercke


" Når du møder Charlotte mærker du tydeligt, at du sidder overfor et menneske som er 100% engageret og oprigtig interesseret i dig. Charlotte er på en gang nærværende og en eminent menneskekender. Hun bruger sin intuition samtidig med, at hun er knivskarp på, hvordan hun støtter dig i din proces. Du vil hurtigt mærke en tillid til Charlotte, idet hun formår at sætte en tryg ramme for coachingen. Charlotte er en kompetent coach som jeg varmt kan anbefale."

Mette Hornbæk, Psykoterapeut & Coach, Måløv" Oprigtig, omsorgsfuld og yderst nærværende "

S. Hansen" Tak for dine varme tanker og energi. Jeg kan fortælle dig, at det hjælper når jeg lytter og møder med mit hjerte. Tak for dig, tak for at omstændighederne har ledt os til at krydse hinandens veje, vi er taknemlige. "

N. "Fantastisk engagement og trygge rammer! Kan klart anbefales for både alle, der har brug for en hjælpende hånd og lidt guidance."

Emma Snekkersten, Helsingør" I forbindelse med et halvt års orlov fra mit studie grundet en stress-reaktion, valgte jeg at have et forløb over 10 gange hos Charlotte. Det har været en meget dejlig rejse, hvor jeg er blevet opmærksom på og har arbejdet med tankemønstre, der ikke altid har været frugtbare for mit eget selvværd. Hos Charlotte har jeg fået mange konkrete ”værktøjer” som jeg arbejdet med i tiden mellem hver samtale, og som jeg stadig kan bruge i det sted jeg er i livet nu. Charlotte er en meget omsorgsfuld og kærlig person, der er god til at forholde sig åbent til den person der sidder foran hende. Jeg er meget taknemmelig for alle de gode samtaler jeg har haft med hende, og vil ikke tøve med at bruge hende i fremtiden, hvis jeg føler behov for det! "

Alberte B. Truelsen


" Da jeg først startede hos Charlotte havde jeg så mange negative tanker om mig selv der tyngede mig konstant og hele tiden, samtidig med jeg prøvede at komme mig efter lang tid med stress, angst og depression. Jeg havde mistet troen på mig selv og havde ikke særlig meget selvtillid tilbage. Jeg gik stadig konstant og tvivlede på mig selv og havde det heller ikke godt med den jeg mente jeg var. Og de ting jeg havde gjort og oplevet igennem mit liv. Jeg gik og mente de ting jeg var vokset op med, havde skadet mig på en rigtig negativ måde og at mange af de valg og min være måde har været påvirket fra det hjem og milijø jeg var i. Og det gjorde jeg decideret troede jeg var et forfærdeligt menneske som person. Charlotte hjalp mig med at finde årsagen til hvorfor jeg havde truffet de valg og gjort de ting dengang da det nok har været en overlevelses mekanisme det er fik mig igennem den hårde opvækst. Charlotte hjalp mig så til at finde den samme tro på mig selv og det drive frem igen fra da jeg var soldat og var på mit bedste og hvor tingene gik godt. Hun lærte mig at jeg ikke er skadet af min fortid og de ting der var sket. Men at jeg har lært af mine fejl og omgivelser om hvordan jeg ikke ville have tingene skal være og at jeg er meget klogere på mig selv fra de ting jeg er gået igennem. Charlotte har hjulpet mig med at finde frem til værktøjer som har hjulpet mig i de sværeste tider og til at holde de negative tanker væk og hjulpet med hvordan jeg kan håndtere forholdet til mine forældre og hvad jeg kan gøre når de er i deres påvirkede tilstand. Samt at håndtere den stress og præstations angst jeg har på mit arbejde og i hverdagen. Og at jeg ikke skal ligge mig selv for meget over i hvad andre forventer og synes. Men at gøre det jeg føler er det rigtige og stå ved mig selv."

Christian Hansen


” Da jeg skulle tage beslutningen om hvad jeg ville fremadrettet, betalte jeg for en omgang coaching. Jeg kan have svært ved at mærke efter i mig selv, så jeg havde brug for en udefra der kunne finde svarene frem. Jeg gik hos Charlotte og kan varmt anbefale hende. Det var en god måde for mig at synliggøre hvor jeg ville ligge min energi. Man sidder i en dejlig behagelig sofa, og får vendt alle de tanker man har gået med, hos en der ikke er forudindtaget om hverken det ene eller andet. Det kan være rart at tale med en der ikke kender dig, og de hører måske noget helt andet end hvad ens elskede mand, forældre eller venner hører. Så hvis du er i tvivl om hvad du vil, er coaching en mulighed. Jeg skal afsted igen til Charlotte, men det bliver først når mit nuværende kapitel er sluttet, så jeg kan koncentrere mig om at se fremad. Jeg er mega spændt på hvad vi kommer frem til der. I vil høre nærmere. 🙂 ”

Ann-Charlotte Haagense


”Jeg har i flere år gået og tvivlet på, hvem jeg var, og troen på mig selv har været domineret af en række negative tanker, som har bremset mig i at nå hen til de steder i livet, jeg ønskede at komme, både spirituelt og praktisk. Jeg manglede helt praktisk en guide, der både kunne vejlede mig omkring min fremtidige karriere og samtidig kunne gå psykologisk til værks med alle de tanker, der bremsede mig. Forløbet hos dig var præcis den blanding, jeg havde brug for, for at komme videre. Her lærte jeg, hvor vigtigt det er at finde roen i sig selv før man bevæger sig frem i livet. Jeg havde før forløbet svært ved at stå inde for mig selv. Med lidt hjælp fik jeg hurtigt fundet ind til kernen af alt det, der bremsede mig. At arbejde med mit selvbillede har gjort mig enormt stærk, og jeg har nu genvundet troen på mig selv med tilbagevirkende kraft.Jeg har over flere omgange prøvet psykologhjælp, men det var først, da jeg startede mit forløb hos dig, at jeg fik sat det hele i perspektiv. Du skal have tusind tak for al den vejledning, du har givet mig. Din måde at se mennesker på, er for mig at se, det der har hjulpet. Hele forløbet er bygget enormt spænende op, og det er i hvert fald noget der virker! Jeg kan næsten ikke længere genkende den pige, som var til stede i starten af forløbet, og jeg bliver rørt over at tænke på, hvor meget jeg har rykket mig siden da. Jeg vil varmt anbefale et sådan forløb til alle unge, som sidder fast i livet, og som mangler en guidende hånd til at finde deres vej frem.”

Kærlig Hilsen Kira, Helsingør " Tænkte jeg lige ville skrive til dig hvordan samtalen gik i dag. De værktøjer du havde givet mig hjalp rigtig meget, jeg kom igennem dagen uden at være for nervøs, og samtalen gik også godt, og jeg kunne holde ro på nerverneJeg vender stærkt tilbage snart efter et længere forløb. "

Nanna" Det har lært mig at acceptere mig selv som jeg er, og se de gode sider af mig selv, jeg er blevet mere åben. Jeg har fået redskaber/hjælpemidler til at kunne bruge ude i den virkelige verden, det har gjort at jeg er blevet mere sikker på mig selv. Derudover ved jeg at lige meget hvad der skulle ske, er der altid en der kan hjælpe eller give gode råd, eller hvad du har brug for. "

Sarah


Jeg har rykket mig socialt, blevet mere positiv  - også i forhold til min fremgang i skolen og overfor mine venner. Fordi jeg er begyndt at se lysere på tingene, som at man godt kan have en dårlig dag, men dagen være ikke evigt og man kan godt være uvenner, men hvis de er det værd, bliver man så gode igen.

Charlotte har hjulpet mig til at have det bedre med mig selv, både udseendemæssigt, mit sind er blevet lysere og at jeg generelt bare har det godt og er en glad person.

Jeg sammenligner mig ikke så meget med mine veninder og klassekammerater mere, fordi jeg godt kan se det ikke hjælper, og at man er hvem man er, det hjælper ikke at drømme sig bedre karakterer, men det er handling og viljestyrke, som er det, der hjælper.

Jeg har fået en større vennegruppe, fordi jeg hele tiden rykker mine grænser i forhold til mennesker og nye oplevelser.”

Jacqueline,  15 år


”Jeg vil hermed give dig mine varmeste anbefalinger med på vejen.Jeg har været utrolig glad for, den måde du har arbejdet med min datter Jacqueline på.Du har været så god til at rumme, imødekomme og tage relevante problemstillinger op med Jacqueline, som hun har haft brug for, og vendt hende og situationerne i en positiv retning.Du har været med til at vende hendes negative tankemønstre og selvbillede i en rigtig god positiv udvikling . Og dette gør at du Charlotte har været en rigtig god person og perfekt Coach for Jacqueline. Og Jacqueline har været og er rigtig glad for dig.  Du har givet hende en autentisk voksen, som hun føler 100 % tryghed ved og har kunne stole på, ved ikke at bryde din tavshedspligt overfor hende. Hvilket har været utroligt vigtigt for Jacqueline, og derved givet hende mod på igen at stole på hendes omverden. Du har været god til at vende tilbage, når jeg har haft nogle bekymringer omkring Jacqueline og givet gode råd ift. til at takle eller motivere hende fremad i en positiv trivsel og udvikling.  Dette har været en stor støtte for mig som mor og givet mig håbet tilbage, når det har været hårdt eller svært at få Jacqueline til at trives eller udvikle sig i en positiv retning.I dag efter at Jacqueline har været i forløb hos dig, oplever jeg en mere positiv, åben, motiveret, moden og selvreflekterende pige, som har udviklet sig virkelig meget i den rigtige retning, Med et bedre syn på sig selv og sin omverden. Så Charlotte tusind tak for din store indsats og dit personlige engagement ift. Jacqueline. Jeg vil altid være dig dybt taknemmelig for dette, og ønsker dig kun det bedste for dig fremover.”

De varmeste og kærligste hilsner fra

Theresa Verting.


1998 - Uddannet lærer og med 25 års erfaring i undervisning og personlig vejledning. Har undervist både voksne, børn og teenagere.


Siden 2008 driver jeg virksomheden Guide-In, der tilbyder personlig guidning, coaching og udviklingsforløb for voksne, børn og teenagere. Desuden kropsterapi og massage.


2007-2008 Efteruddannelse i Essensterapi og personligt udviklingsarbejde på Oasen - Center for Personlig Udvikling.


2007 - Certificeret og exam. Massageterapeut - og Coach ved Oasen - Center for Personlig Udvikling, hvor jeg i en periode på 2,5 år har gennemført 1003 timers uddannelse inden for bl.a coaching, NLP, psykologi, kognitiv terapi og personligt udviklingsarbejde.


Den kropsterapeutiske del af uddannelsen og mine erfaringer indenfor dette område bruger jeg som en naturlig del af mit terapeutiske arbejde. F.eks i min aflæsning af non-verbale signaler og kropssprog, der rummer utallige, betydningsfulde informationer.


2001 Certificeret Reiki-healer- og underviser hos Dr. Pathik - ved Pathik Health Foundation/Institute of Human Health and Personal Management  i Nepal. Undervejs i uddannelsesforløbet har jeg løbende behandlet patienter med samtale-terapi og kropsterapi/healing.Yndlingscitat: ” Man kan, hvad man vil”